Jong N-VA Stad Antwerpen ontvangt de Sint op 7 december!

Op 7 december 2013

OP ZATERDAG 7 DECEMBER 2013 IN DE GROTE ZAAL VAN DE VOLKSLUST, VAN HEYBEECKSTRAAT 26 te 2170 MERKSEM VAN 14 TOT 17u

Zaterdag 7 december 2013 brengt de Sint met zijn pieten, voor zijn terugkeer naar Spanje, ons een laatste bezoekje. Uiteraard willen we dat hij met veel plezier kan terugblikken op zijn visite en daarom nodigen wij jullie uit op een namiddag met tal van activiteiten! Een springkasteel, circus-activiteiten, grime, pannenkoeken, kinderdisco, mega-gezelschapspelen: er is voor ieder wat wils!

Willen jullie graag deelnemen aan deze activiteit? Vraag dan aan mama of papa om per kind € 12,50 te storten op rekeningnummer BE71 9730 8711 9269 - BIC ARSPBE22 met vermelding van je naam, adres en het aantal kinderen dat aanwezig zal zijn. Voor dit bedrag kunnen jullie meedoen aan alle activiteiten, krijgen jullie een gratis drankje én een pannenkoek en bovendien zullen jullie ook van de Sint een mooi cadeau krijgen…. tenminste, als jullie braaf zijn geweest!

Jullie mama en papa kunnen ondertussen in een rustige hoek genieten van een drankje en een hapje.   Opa, oma, tantes, neven, nonkels en iedereen die de Sint een warm hart toedraagt is uiteraard ook welkom!

Hopelijk mogen wij jullie massaal verwelkomen!        

SOLIDARITEIT

Eén op de tien kinderen in Vlaanderen wordt geboren in armoede. In armoede geboren worden en opgroeien heeft nefaste gevolgen voor de ontwikkeling van kinderen. Ze hebben een groter risico om zelf een leven in armoede door te brengen. Die kinderen krijgen niet de kansen waar alle kinderen recht op hebben.

Jong N-VA Antwerpen wil sensibiliseren rond dit thema. Daarom koppelen wij ons Sinterklaasfeest aan een inzamelingsactie ten voordele van het goede doel.

Eerst en vooral vragen wij aan de kinderen die zich inschrijven, om in ruil voor een nieuw stuk speelgoed van de Sint, een nog bruikbaar stuk speelgoed te doneren. Jong N-VA Antwerpen verzamelt al dit speelgoed en doneert dit achteraf aan een goed doel in het Antwerpse.   

Daarnaast willen wij ook ouders vragen om in hun kasten te snuffelen. Specifiek ten voordele van Moeders voor Moeders, zamelen wij namelijk in:

-       schoolgerei (boekentassen, rugzakken, ringkaften, stiften en kleurpotloden, brooddozen, latten, lijm, slijpers, gommen, cursusblokken, markeerstiften, stylo's, …)

-       baby- en kinderkledij

-       zwangerschapskledij

-       droge voeding ( koffie, thee, choco, soep, honing, hagelslag, nesquick, appelspijs, kinderkoekjes, suiker, choco, hagelslag, groenten in blik)

-       beddengoed en badlinnen.

 

 

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is