Zitbanken voor Gakpleintje aan de sporthal

Op 10 december 2012

Op de districtsraadszitting van maandag 10 december brengt Rudi Sempels, fractievoorzitter (Polderbelangen/N-VA) een suggestie onder de vorm van een mondelinge vraag.

Onlangs werd het Gakpleintje, de speeltuin geïnspireerd op ganzenrijden ingehuldigd. Ik zou willen voorstellen om enkele zitbanken te plaatsen aan het Gakpleintje, zodat ouders hun spelende kinderen op een comfortabele manier in het oog kunnen houden,” aldus Rudi Sempels.

Met deze wellicht laatste mondelinge vraag van de lopende legislatuur sluit de fractie Polderbelangen een lange reeks mondelinge vragen af.

Als coalitiepartner werd steeds trouw het bestuursakkoord uitgevoerd – de mondelinge vragen waren een geschikt instrument om over bepaalde beleidsbeslissingen of ingrepen méér uitleg te vragen.

We hebben steeds de vinger op de pols gehouden en geluisterd naar wat de inwoners bezighoudt – door het stellen van een mondelinge vraag kunnen we de overheid ook wijzen op mogelijke problemen en soms al oplossingen aanreiken,” besluit Rudi Sempels.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is