Familiedag N-VA Polder

Op 25 mei 2016

Op zondag 5 juni organiseert N-VA Stabroek en N-VA Polder haar (jaarlijkse) familiedag in “De Sportduif” op de Solftplaats in Berendrecht. De bedoeling van deze activiteit is een gezellig samen zijn onder de leden met hun familie. Er zal een springkasteel voorzien worden, we gaan samen een aperitief drinken en nadien lekker BBQ’en!

 

Programma:

14u: start familiedag

14u30 – 16u: springkasteel

16u30: aperitief

17u: start BBQ (vooraf inschrijven)

heel de dag: springkasteel, drank aan democratische prijzen, mooi weer, …

 

Menu:

5 Halve stukken vlees of vis per persoon. Ter plaatse te kiezen uit: kipfilet, saté, worst, steak, hamburger en zalmpapillotte. Voor elk wat wils dus. Wij vragen een bijdrage van slechts €15 voor de volwassenen en €7,5 voor de kinderen van 3 tot 12 jaar (< 3 jaar = gratis). We gaan eerst van start met een aperitief.

 

Inschrijvingen:

Voor de BBQ dient u vooraf in te schrijven, voor de familiedag op zich niet. Wij vragen u ook de BBQ op voorhand te betalen.

Inschrijven kan door ons onderstaande inschrijvingsstrook (1 per gezin is voldoende) terug te bezorgen aan Thomas Meylaerts, Peter Van Horebeek of David Van Ravenstijn.

Gelieve in te schrijven vóór 31 mei.

Schrijft u liever elektronisch in? Graag! Stuur een e-mail naar stabroek [at] n-va.be en u ontvangt een digitaal inschrijvingsformulier.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is